Jag och bloggen

Mitt namn är Erik Hultin och bloggen “Hultins tankegång” kanal för att nå ut med mina tankar, idéer och kommentarer. Bondförnuftet ska få råda snarare än att jag slaviskt ska nicka bifall till allt som sittande politiker tycker.

Eftersom jag är bosatt i Härnösand så är det nog ganska så självklart att det också kommer att handla om Härnösand och Västernorrland. Trots det så kommer även annat att avhandlas eftersom jag givetvis har åsikter och synpunkter kring det mesta. Integritetsfrågor är ett ämne som jag skrivit mycket om på bloggen HitOchDit.com. HitOchDit.com har numera ersatts av Hultins tankegång, och integritetsfrågor kommer jag alldeles säkert att beröra i fortsättningen också. Bloggandet har gått i vågor, med start under tidig höst 2005. Jag hann med andra ord bli ganska varm i bloggkläderna innan valet 2006. 2008 skulle beslut fattas i riksdagen om införandet av de s.k. FRA-lagarna. Det kunde jag inte få ihop med Centerpartiets partiprogram och manifest. Därför grundade jag (i gott sällskap med andra likasinnade) CenterUppropet. Uppropet har idag somnat in, även om någon annan tagit över domänen och använder denna för reklamsyften.

Jag har under min levnad (fram tills nu då jag befinner mig mitt i livet) bott på många olika orter och har där kunnat uppleva mycket av olika karaktär. En del av detta har varit bra och annat mindre bra, men detta sammantaget är det som skapar min värdegrund. Jag värnar och värdesätter högt min kära familj, och även det visar sig givetvis i mina åsikter. Jag vill noga understryka att de åsikter och värderingar som jag framför här uteslutande är mina egna och högst privata.

Jag kandiderar till kommunfullmäktige i Härnösand för Centerpartiet.

Hör gärna av dig till mig med synpunkter på sådant som jag säger/skriver eller tips på sådant som jag kanske borde säga/skriva. Enklast når du mig nog via kontaktformuläret som du når via länken “Kontakta mig” som du ser högst upp på sidan.

Nedanstående foton får användas och licensieras enl. Creative Commons Erkännande (cc by).